Jouw karwei, ons werk

Heiwerk en fundering in heel Noord-Holland

 

Wij voeren allerlei soorten heiwerk uit voor zowel particulieren als bouwbedrijven. Wij heien in heel Noord-Holland en omstreken en zijn VCA-gecertificeerd. Hiermee zijn al onze heiwerkzaamheden verzekerd van een betrouwbare verloop.

Onze heiwerkzaamheden

We heien:

  • stalen buispalen
  • betonpalen
  • houten palen
  • damwanden

Waar nodig heien we met een trillingsarm. Dit kleine heiwerktuig gebruiken we om met een minimaal trillingsniveau de lastig bereikbare plaatsen van sterke fundering te voorzien. Zo zorgen we dat monumentale panden, zoals foyers of marmeren trappen, geen schade oplopen aan de heiwerkzaamheden.

 

 

Sterk in fundering, sterk in klantcontact

Iedere klant een andere klus. Wij onderhouden nauw contact met al onze klanten en opdrachtgevers. Dankzij onze kleinschalige bedrijfsvoering kunnen wij een vlot verloop van onze klussen waarborgen. Bob komt altijd persoonlijk langs om de plannen te bespreken en het heioppervlak te bekijken. Vervolgens stelt hij samen met jou de werkplannen op. Zo zorgen onze korte lijnen voor een snelle vervulling van je wensen.

Vraag een offerte aan

Heiklussen verschillen in aanpak, duur en daarmee in prijs. Afhankelijk van verschillende factoren stellen wij een offerte op voor de duur en kosten van je project. Benieuwd naar de mogelijkheden?